Jumpsquare: Sport, Fun en gezelligheid!

Elke dag geopend!
1,5 uur gratis parkeren

reserveer nu je jumpsessie

Fun en sport: het ultieme uitje

De ultieme combinatie van sport, fun & gezelligheid in een trendy, industriële setting. Dat is Jumpsquare. Het park biedt oa: Fun Area, High Performance Area, Big Airbag, Trefbal Area, Basketbal Area en Foampit met Slackline! Trampolinespringen bij Jumpsquare is voor iedereen vanaf 7 jaar (speciaal voor kinderen van 1,5 t/m 7 jaar is er MiniJump: klik hier). Jumpsquare voorziet naast de Jumparea in een gezellige horeca, nette kleedkamers en lockers. Kom langs bij Jumpsquare in Amsterdam en raak ook verslaafd aan deze nieuwe hype.

Reviews

"Toplocatie en leuk activiteit voor kinderen." SN      
"Super leuk dat jullie ook een moment hebben om te jumpen voor de allerkleinsten!!!" Stephanie Belier      
"Super leuk en georganiseerd" Vengely      
"Heel tof park met voldoende ruimte en afwisseling, goede begeleiding en fijn uitkijkterras!" Vicky      
"Leukste plaats van nl" Dorus      

Lees meer reviews

klok.svg

Elke dag
geopend!

sokkken.svg

Vanaf € 7,99
inclusief sokken

(die je mag houden)

parkeren.svg

Gratis parkeren (1,5 uur)

Voor recreanten en adrenalinejunks

Bij Jumpsquare leef je je uit in diverse activiteiten. Jumpen is voor iedereen (vanaf 7 jaar) die zich fit genoeg voelt of zich juist fitter wil gaan voelen. Jumpsquare biedt voor alle niveaus verschillende faciliteiten. Wat te denken van de Fun Area, High Performance Area, Trefbal Area, Basketbal Area, Big AirBag, Foampit met Slackline? Echte 'thrill seekers' wagen zich aan de Powertrampolines! Als je reserveert betaal je voor de gehele Jumparea en mag je overal gebruik van maken.

Boek nu je eigen Jump-Master! Wil je jump-skills (bij)leren? Van een standaard salto tot de vetste tricks! Privéles of met een groep? Een Jump-Master huur je in voor €65 per uur (max. 12 personen). Mail voor de beschikbaarheid en mogelijkheden naar amsterdam@jumpsquare.nl.
Wat is er allemaal te doen?

jumper-jv-06-png.png
jsq-fotos-website-030619-clubjumping-park-2.png

CLUB JUMPING

Elke vrijdag van 19.00 – 22.00 uur verandert Jumpsquare in een vette club. Jump tijdens de gave lasershow en dikke beats. De bar, maar ook de keuken zijn open tot 22.00 uur.

Boek nu het ClubJumping arrangement. 3 uur jumpen (van 19.00-22.00 uur) voor maar €19,99

Koop nu tickets

jumper-jg-27-png.png

MINI JUMP

Nu speciaal voor kinderen tot en met 6 jaar: MiniJump. Elke woensdag- en vrijdagmiddag van 13.00 - 14.00 uur en zaterdag-en zondagochtend van 10.00 - 12.00 uur en in de vakantie ELKE dag van 10.00-12.00 uur kunnen uitsluitend kinderen van 1,5 t/m 6 jaar zich uitleven op de gehele Jumparea. Er mag gratis één ouder of begeleider mee springen, het dragen van jumpsokken is verplicht, deze zijn voor €2,50 verkrijgbaar aan de kassa. Broertjes of zusjes die ouder zijn dan 6 jaar mogen ook voorzichtig mee springen, zij betalen tijdens de MiniJump uren ook het MiniJump tarief. Overige begeleiding kan wel meekomen en kijken vanaf het gezellige horeca-terras.

Reserveer nu jullie MiniJump-sessie van 60 minuten voor maar €9,99 inclusief sokken.

Meer over MiniJump kinderfeestjes

Reserveren Mini-Jump

Geef een cadeau!

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef iemand dan een cadeaubon voor een Jumpsessie (regulier of MiniJump)!

cadeaubon bestellen

giftcard.png
jsq-fotos-website-030619-horeca.png
restaurant.svg

Horeca van hoge kwaliteit

Jumpsquare is echter meer dan trampolines alleen. Je vindt er een uitstekende horecagelegenheid met heerlijke broodjes UNOX, tosti's, patat, snacks en Nacho's uit de oven. Ook is er heerlijke verse bonenkoffie. Daarnaast biedt de horeca een uitgebreid assortiment aan frisdranken, sportdranken, snoep, koek en ijsjes. Vanaf het gezellige terras en de knusse vide kun je alle Jump-Area's overzien.

Let op:

  • Het meebrengen en/of nuttigen van eigen consumpties is NIET toegestaan.
  • Honden zijn bij Jumpsquare NIET toegestaan met uitzondering van hulphonden/ blindengeleidehonden.

Bekijk de menukaart

Nieuws van Jumpsquare Amsterdam in je mailbox?


Volg ons: