Mini-jump

Wat is Mini-Jump

Jumpsquare biedt nu speciaal voor kinderen tot en met 9 jaar trampolinespringen aan. Elke woensdag- en vrijdagmiddag & zaterdag- en zondagochtend. In de vakanties van Noord- Holland houden wij de weekendtijden aan. U kunt samen met uw kind gebruik maken van de gehele Jumparea voor maar 9,99 euro per uur. Voor kinderen t/m 4 jaar is begeleiding verplicht (maximaal 1 begeleider per kind). Vanaf 5 jaar mogen de kinderen alleen Jumpen.

Horeca en consumpties

Ondertussen kunt u genieten van de kunsten van uw kind vanaf het gezellige horeca-terras. Het meenemen van eigen consumpties is bij Jumpsquare niet toegestaan. Wij beschikken over een uitstekende horeca met heerlijke verse bonenkoffie, diverse frisdranken, broodjes UNOX, tosti's, patat, warme snacks en Nacho's uit de oven. Voor de kleine trek bieden wij ook zakjes chips, koeken, snoep, ijsjes en bittergarnituur aan.

Kinderfeestje Mini-Jump

Iets te vieren? Wij bezorgen de kids (2-9 jaar) een onvergetelijk feestje! Er zijn verschillende Mini-Jump arrangementen.

Minimaal 4 kinderen. Klik hier voor een compleet overzicht van de Mini-Jump arrangementen.

Alleen mogelijk op woensdag- en vrijdagmiddag & zaterdag- en zondagochtend.

Let op: vol=vol!

Reserveren kan online. Klik op de button onderaan deze pagina.

Een feestje om nooit te vergeten!!!


Alles op een rijtje:

  • Voor wie: kinderen van 2 t/m 9 jaar (kinderen t/m 4 jaar verplicht 1 begeleider 18+)
  • Wanneer: woensdag- en vrijdagmiddag van 14.00-15.00 uur en elke zaterdag- en zondagochtend van 10.00-12.00 uur. In de vakanties ELKE dag van 10.00-12.00 uur.
  • Hoeveel: 9,99 euro per kind per sessie (inclusief maximaal 1 GRATIS begeleider 18+)
  • Nu te koop: 10-rittenkaart Mini-Jump voor maar 79,99 euro (u kunt reserveren met deze rittenkaart en deze betalen bij de kassa)
  • Reserveren: klik hieronder (vul alleen het aantal kinderen in!)

    Reserveren Mini-Jump
big-airbag-4-1.jpg
reservereniconjpgjpg-2.jpeg

€ 9,99 per sessie (60 min)

(inclusief gratis begeleiding)

Nieuws van Jumpsquare Amsterdam in je mailbox?


Volg ons: