Wat is jumpen?

Wat is jumpen?

Jumpen is een fysieke activiteit met sport- en spelelementen. Jumpsquare brengt Jumpen naar een hoger niveau. Bij Jumpsquare leer je het Jumpen onder begeleiding van onze Jumpmasters, dit zijn professionele Jumpers, allen ervaren Jumpers met oog voor veiligheid. Zij letten te alle tijden op deze veiligheid en door hun ervaring en skills helpen zij je nog hoger springen of vettere moves te maken. Oefen je eigen skills op de Fun Area, kijk hoe hoog je kan springen op onze MaxAir trampolines en vind je balans op de Slackline boven de Foampit. Je krijgt speciale Jumpsquare anti-slip sokken en je bent verplicht deze te dragen, evenals dat het vereist is de aanwijzingen van onze Jumpmasters op te volgen.

In onze parken, allen groter dan >2000 m2, draait alles om bewegen, leren en lef. Je kunt kiezen voor een Jumpsessie van 30, 60, 90 of 120 minuten.

Wil je weten wanneer je kunt komen Jumpen? Klik hier voor de Tijden & Tarieven.

Bekijk alle ACTIVITEITEN

boy-1.jpg

Een sportieve sessie!

Jumpsessies zijn vanaf 30 minuten. Elk half uur start een nieuwe sessie. Je kan sessies van 30, 60, 90 en 120 minuten boeken. Wil je weten wanneer je kunt komen Jumpen? Klik hier voor de Tijden & Tarieven.

Direct reserveren? Klik op onderstaande link.

Reserveer nu je Jumpsessie

Nieuws van Jumpsquare Amsterdam in je mailbox?


Volg ons: