Jumpsquare Amsterdam reviews

Gemiddelde score 5 (1 - 5) van de 350 beoordelingen
Review plaatsen

Toplocatie en leuk activiteit voor kinderen.

Een leuke activiteit voor kinderen, voor als het weer niet heel mooi is dan is dit een goed alternatief om de kinderen toch leuk te laten spelen. Er is veel te doen en de kinderen blijven lekker bezig. Voor de (wachtende) ouders is er genoeg plek, wifi en een bar waar de prijzen niet al te hoog liggen.
12 augustus 2019

Leuke attractie voor de kinderen

Leuk trampolinepark voor de kinderen. We waren paar minuten te laat en hadden al gereserveerd, maar mochten kosteloos naar half uur later omboeken. Kinderen vinden prachtig! Minpuntje: ik wilde filmpje maken, maar mocht het trampo-terrein niet op, “omdat ik geen bandje om had”. Werd gemaand achter de streep te blijven. Dat had wel anders gekund.
11 augustus 2019

Leuk uitje voor kinderen en ouders!

Jumpsquare Amsterdam is een trampoline park voor iedereen. Ik was er met mijn neefje van 9 jaar en hij vond het geweldig. Het is een leuk en sportief uitje! Een aanrader voor iedereen die op een regenachtige dag iets gezelligs wil doen. Ook voor herhaling vatbaar omdat je steeds weer dingen kan leren en beter kan worden. Er was een jumpmaster aanwezig die ook goede tips had! Een nadeel vond ik de muziekkeuze. Er waren enkel kleine kinderen aanwezig op de zondagochtend (12.00 uur) en daarbij vond ik de rapmuziek niet passend.
11 augustus 2019

Hartstikke leuk

Het is voor jong en oud(ren!). Ik was er met mijn kinderen, voor mij was het de eerste keer. Maar ik wou dat ik ook mee kon jumpen, zo leuk was de sfeer:)
11 augustus 2019

We komen er heel vaak.

De ruimte is groot en licht. Genoeg zitruimte voor ouders. Personeel is vriendelijk. Fruit- en groentesmoothies te verkrijgen. Water mag je van huis meenemen. We hebben een zomerpas genomen en maken daar veel gebruik van ( 2 kinderen, 7 en 13 jr).
11 augustus 2019

Groot trampolinepark met veel variatie

Wij hebben het erg naar ons zin gehad bij Jumpsquare. We zijn er al meerdere keren geweest en elke keer weer erg leuk door de vele verschillende onderdelen. Onder andere bak met schuimblokken, verschillende trampolines, trefbal , basketbal etc. Zowel leuk voor jongere kinderen, als voor pubers en volwassenen.
10 augustus 2019

Mooie locatie, gave voorzieningen

Mijn dochter en vriendinnen gingen mini-jumpen. Ze hadden enorm veel lol en de locatie was super. Gave airbag, foampit en trampolines. Zelf ook nog even gesprongen. Enige punt van kritiek is dat het personeel nogal ongemotiveerd en in een paar gevallen zelfs onbeschoft was. Op de website wordt vermeld dat de kinderen worden begeleid en dat ze de beginselen van jumping leren, maar in realiteit lag een van de begeleiders te chillen in de foampit en werd er totaal niet omgekeken naar de kids. Zelfs toen we vroegen of de 'begeleiders' ze misschien wat tricks konden leren werden we weggewuifd. Er was één superleuke begeleider bij die wel erg zijn best deed. Dat maakte alles weer goed.
09 augustus 2019

Groot en veel verschillende mogelijkheden

Niet te druk, veel keuze en goed toezicht. Bereikbaarheid / bewegwijzering kan iets beter
09 augustus 2019

top trampoline park met veel mogelijkheden!

Ik geef jumpsquare Amsterdam 4 van de 5 sterren, omdat je veel trampolines hebt en de medewerkers altijd heel aardig en behulpzaam zijn. De enige reden waarom ik het niet 5 van de 5 sterren geef is, omdat het niet zo'n groot trampoline park is en omdat er niet echt een hele grote supertramp is. Iwan, 12 jaar
09 augustus 2019

Fabian vond het super leuk

Gaat zeker nog een keer . Was nu bij opa en oma op vakantie
08 augustus 2019

Hele leuke activiteit en goede work-out!

Een eeg leuke activiteit voor actievelingen, goed bereikbaar en ook nog eens een hele goede work-out!
08 augustus 2019

Top service

Goede service, hygiëne is goed, en lekker handig met het inplannen via de website . Onlangs perongeluk geboekt voor in amsterdam ipv. Nieuwegein. Gelukkig omgeboekt door een medewerker , superr!!
08 augustus 2019

Uitgelatenplezier!

07 augustus 2019

Wat een leuke plek om te jumpen

06 augustus 2019

Perfecte trampo's en service

06 augustus 2019

Geweldig trampoline park

Mijn zoontje van 2 jaar vind trampoline springen enorm leuk en gaat dan ook graag naar Jumpsquare om zich een uur uit te leven. Heel fijn dat ze een mini-jump moment hebben, zodat er alleen kindjes tm 6 jaar zijn, waardoor het vaak heerlijk rustig is.
06 augustus 2019

Super vet!

Intzettend leuk en schoon trampolinepark, aanrader voor iedereen!
05 augustus 2019

leuke mensen, top service, veel fun

04 augustus 2019

Jumpen bij Jumpsquare is Jumptastisch

De medewerkers zijn vriendelijk, professioneel en houden toezicht. De veiligheidsregels worden duidelijk uitgelegd. De toiletten en kleedkamers zijn schoon en de hele arena zijn schoon. Top!
04 augustus 2019

Heel leuk feestje voor mijn dochter gehad!

Afgelopen zaterdag geweest voor een disco jump party, hele zaal was zo goed als leeg dus leek wel prive feestje. Meiden hebben het naar hun zin gehad leuk muziekje simpel maar goed arrangement. Komen regelmatig langs dus ondanks dat blijft het leuk elke keer.
04 augustus 2019

Een leuk park met veel gevarieerde gedeeltes!

Het park is lekker groot en heeft een goede organisatie. Het personeel is ook heel aardig en behulpzaam, verder heeft het dus veel verschillende gedeeltes. Dit zorgt ervoor dat je nooit blijft uitgesprongen!
04 augustus 2019

Erg leuk, goed georganiseerd. Wel beetje warm.

04 augustus 2019

Schoon, vriendelijk personeel, veilig, mede door voldoende toezicht

Mooie ruime jumphal met vele mogelijkheden. Er is voldoende toezicht door spontane vriendelijke mensen. Duidelijke regels en lekkere koffie en tijdschriften voor de ouders.
04 augustus 2019

Heel gaaf

Was de eerste keer, mijn zoon (5 jaar) wilde al heel lang en vond het geweldig. De eerste stappen wat voorzichtig, maar durfde steeds meer. In de auto vroeg ik hoe hij het vond: Leuk! Nou, eigenlijk niet zo leuk, want dat uurtje was veel te kort, volgende keer wil ik twee uurtjes, papa! Zeker voor herhaling vatbaar.
03 augustus 2019

Geweldig voor jong en oud

Het is een heel leuk en overzichtelijk trampoline park. Het is vaak rustig in de ochtenden.
03 augustus 2019

Super gaaf

In de vakantie met 4 jongens gaan jumpen. 1.5 uur lang achter elkaar. Het was niet druk, dus heel chill. De jongens hebben een topdag gehad.
02 augustus 2019

Ik vond Jumpsquare een mooi en een gevarieerd centrum.

02 augustus 2019

Goed bereikbaar en heel fijn personeel

Kinderen hebben genoten personeel was vriendelijk en behulpzaam !
02 augustus 2019

Fijne ruimte

Onze kids vinden de trampolines hier de beste. Koele, lichte ruimte. Goede zitgelegenheid, ook boven. Lekkere smoothies te verkrijgen. Prijs voor een kan water vond ik wel aan de hoge kant.
15 juli 2019

Goed trampolinepark!

Grote ruimte met veel verschillende soorten trampolines. Medewerkers zijn kundig en doen vaak een rondje voor de veiligheid heb ik het idee. Als je hulp nodig hebt met het oefenen van flips staan ze ook voor je klaar met een duidelijke uitleg!
27 juni 2019

Leuk en groot maar kan beter

Het was heel leuk en het park was behoorlijk groot. Alles was goed maar er was geen ventilatie. We waren helemaal zweterig en het was buiten 30°C.
25 juni 2019

Best leuk

Veel kinderen, dus veel kleine hoofdjes om op te gooien in de trefbal arena! Aanrader!
24 juni 2019

Goede service en er wordt goed opgelet dus veiligheid voorop

Ik vind Jump Square een hele fijne plek voor de kinderen ,je kan ze met een veilig gevoel achterlaten .Het valt mij ook op dat het schoon is dus zeker een plek om aan te raden
23 juni 2019

Kinderen vonden het super!

Alle kinderen gaan los bij Jumpsquare. Lekker bewegen en lol hebben met elkaar. Leuke begeleiding!
22 juni 2019

Gejumpt voor mijn leven!

Voor de verjaardag voor mijn nichtje jumpen cadeau gegeven. Samen met haar vriendinnetje en ik jumpen. Vanuit Den Helder naar Amsterdam gereden. Heel erg veel plezier gehad en zeker een aanrader! 1,5 uur met zijn 3tjes gejumpt, super leuk gehad en super leuke jump master hulp die de meiden hielp met trucjes op de trampolines. Bedankt voor deze hele leuke middag! Wij waren het parkeerterrein nog niet af, of ze lagen al in de auto te slapen!
22 juni 2019

Leuk, georganiseerd en leuke begeleiding

Superleuke verjaardagen en andere springsessies gehad.
20 juni 2019

Leuk!

Ik kom vaak, en ik vind het altijd gezellig. De masters zijn professioneel wanneer het moet maar zorgen ook voor een gemotiveerde en leuke ervaring voor medespringers. De omgeving is goed voor ieder niveau, al vind ik persoonlijk dat een muur met een langere trampoline ontbreekt, om wat veiliger zo trucjes te oefenen, maar dit is natuurlijk vanuit mijn idee veel gevraagd. Evenementen zijn altijd leuk, en mensen van verschillende leeftijden en ervaringsniveaus zijn allemaal welkom. Al in al, veel te doen voor iedereen die even wilt springen, onderhouden door gezellig en leuke mensen!
20 juni 2019

Ik vond het super leuk en ik kom graag nog een keer

Ik vond het super leuk te springen bij jumpsquare en de service was heel goed.
16 juni 2019

Was een leuke en sportieve ervaring, zeker aan te raden!

Eerste keer voor mij, was erg tof om te doen en ook goed om je uithoudingsvermogen eens te testen. Door de verschillende area’s die ze hebben bij Jumpsquare raak je niet uitgekeken, was ontzettend leuk om te doen!
15 juni 2019

Geweldige ervaring

Overzichtelijk en rustig en e kinderen hebben heerlijk gesprongen.
14 juni 2019

Geweldig

Mijn kinderen hebben genoten van het jumpen, eten en gezelligheid. Was niet zo druk.
13 juni 2019

Great fun for the kids, and I like being able to get a coffee and an ice cream and read for an hour

Great place for kids to have fun and blow off some steam. Tables for papas and mamas to read, have a cup of coffee and even get some work done are well appreciated. I wish the music wasn't quite as loud, but I totally realize why it is. And the Ben and Jerry's is well appreciated.
12 juni 2019

Geweldige workout voor lichaam & mind

Heerlijk voor een Zondag ochtend > niet alleen voor de kids maar ook voor jezelf als training! Naast goed voor je conditie en spieren, ook voor happy feeling. Van paar keer jumpen wordt je echt vrolijk!
12 juni 2019

Heerlijk, voor zowel kinderen als volwassenen een groot succes!

Superleuk dit, trampolinespringen met het hele gezin! Met de kleintjes heel fijn om vroeg te gaan op zondagochtend (lekker rustig). Een uurtje is dan mooi. Veel trampolines en genoeg variatie in wat je kunt doen. Van de buitenkant een saaie loods, van binnen spectaculair! Verbeterpunten: ook gezond(er) eten aanbieden, ook per (extra) half uur boeken mogelijk maken.
11 juni 2019

Supergezellig en leuk!

Enorm leuk met mijn dochter gesprongen en gespeeld, het was echt een feestje
11 juni 2019

Top plek voor kinderen

İk was daar met de verjaardag van mijn dochter het was heel fijn schoon en de kinderen hebben hun erg vermaakt ze willen wat vaker daar heen top plek goed service leuk personeel
11 juni 2019

heel leuk

veel verschillende trampolines, leuk omdat bv basketbal en trefbal en etc er is
11 juni 2019

superlekker!

super lekker springen in een enorme hal, top!
09 juni 2019

Lekker onbezorgd springen

Het was vrij leeg tijdens het disco springen. Hierdoor hadden we alle ruimte om van trampoline naar trampoline te springen en dingen uit te proberen. Ook voor de "speciale" trampolines was geen wachtrij, iets wat ik van tevoren wel verwacht had.
09 juni 2019

Goede jumps onder perfect toezicht v jump masters

Ben met mij drie dochtertjes gaan jumpen bij de mini jump. Ze vonden het fantastisch. De jumpmasters zijn heel lief en vriedenlink voor de kids en hebben mijn dochter een beetje over haar hoogtevrees heen gekregen. Echt top, Gijs
09 juni 2019

Het is echt gaaf je kan daar alles

Ik vindt het een hele leuke plek om je vrij te voelen. Je kan je energie lekker kwijt.
08 juni 2019

Top voor n groep kinderen die allemaal anders zijn.

Wij hadden een groep jongens en meisjes van 8&9 de één wat handiger dan de ander. Maar allemaal hadden ze ontzettend veel plezier, met elkaar, zonder elkaar, afwisselend met elk van de groep.
08 juni 2019

Lekker gesprongen

Leuke springhal met veel mogelijkheden. Voldoende parkeergelegenheid. Prima horeca. Zou wel leuk zijn als de prijs iets lager is als je al sokken hebt. Nu het zoveelste paar springsokken in de kast liggen.
07 juni 2019

60 minuten pure fun!

06 juni 2019

Top Trampolinepark. Mooie inrichting; goed restaurant. Gezellig!

Leuke sportieve binnenactiviteit. Lekker even alles eruit gooien op de trampolines. Alles is veilig, duidelijk en netjes. Goed restaurant; lekkere koffie en prima faciliteiten. En wat heerlijk dat de muziek niet knetterhard staat. Eén van de betere binnen speeltuin faciliteiten die er is! Absolute aanrader.
06 juni 2019

Awesomeness

Thanks you guys for such a cool and vibrant ambiance. We will be back for sure. Diogo
05 juni 2019

Ideaal voor een superleuk en actief middag of avondje

Ik ben gisteren wezen jumpen bij jumpsquare en voel me daarna altijd zo heerlijk fit! Het is altijd super leuk om nieuwe tricks uit te proberen of gewoon gezellig met vrienden te komen!
04 juni 2019

Mijn zoon en vrienden vonden het erg leuk

Goede locatie, aardig en chill personeel
04 juni 2019

Helemaal geweldig!

Het is een mooi pand met genoeg licht, goede spullen, genoeg keuze in de horeca en vooral super vriendelijk personeel, die ook houden van een geintje. Al met al gewoon geweldig!
03 juni 2019

Fantastische middag!

Mijn zoon vierde zijn kinderfeestje bij Jumpsquare. De jongens hadden een geweldige middag en wij konden heerlijk toekijken. Medewerkers allemaal super vriendelijk. Over een paar weken komen we weer maar dan voor de verjaardag van onze dochter, een echte aanrader
03 juni 2019

Great facilities and trainers

The trampolines are really good fun, there's lots to do, and there are always fun trainers around to show you some moves. We love this place!
01 juni 2019

De kinderen hebben genoten, iedere dag graag!!!!!

De kinderen genieten en ik kan heerlijk werken.
31 mei 2019

Jumpsquare staat voor 10 voldane, verhitte, blije hoofden na een uur

Duidelijke regels, helder systeem. Open ruimte, goed toezicht. Ideaal springen voor alle leeftijden. Groot en uitdagend genoeg ook om iedereen te voorzien. Twee partijtjes achter elkaar gehad. Groot genoegen.
30 mei 2019

Super leuk!

Heel leuk om een avondje (of vaker) te doen!
29 mei 2019

Een zeer geslaagd verjaardagsfeestje

Op zaterdagochtend 1 uur een mini jump arrangement geboekt. Goed verzorgd, niet te druk en veel toezicht door jump masters die hun kunstjes aan de kinderen voordoen. De kinderen hebben zich enorm vermaakt! Qua menu aanbod zou het fijn zijn als er meer vega(n) snacks beschikbaar zouden zijn. Bijv. vega(n) kroketten.
28 mei 2019

Mini jump is super

Mijn jongens vinden het fantastisch om te komen springen. Het is de beloning voor goed slapen in het weekend. Ik hoop dat we nog vaak mogen komen
27 mei 2019

Schoon, goed georganiseerd en aardige werknemers

We werden hartelijk welkom geheten met goede uitleg en adequaat werd de bestelling direct opgenomen Tijdens het springen werd er goed opgelet en uitleg gegeven Bij de bar aardig geholpen Op tijd patat met van alles Prima! Alleen muziek zou bij bovenste zitgedeelte zachter mogen
27 mei 2019

Jumpsquaire is elke keer weer een feestje!

We hebben het nu een aantal keer zowel met ons kinderfeestje maar ook gewoon gezellig met het gezin naar ons zin!
27 mei 2019

Veilig, schoon en professioneel georganiseerd.

Wat een verschil met die afbraak jump centra waar het wachten is op ongelukken. Dit is top.
26 mei 2019

Super attent!!!

We asked special Request by telephone 2 days before. When we arrived for party, we didn't need even to mention, they all aware and they think together what is best for party!!! So great!
23 mei 2019

Geweldig echt leuk voor kinderen

Top locatie makkelijk parkeren goede ambiance personeel vriendelijk echt top voor kinderen
21 mei 2019

Echt een feestje☀️

Er is ruimte genoeg en veel begeleiding. Erg leuk dat de begeleiding zelf ook van een spelletje houd en daardoor erg toegankelijk voor de kinderen zijn. Flexibel personeel. Het zou wat cooler mogen boven, heel fijn dat er beneden plek vrij werd gemaakt. Voor herhaling vatbaar!
21 mei 2019

Te gek kinderfeestje

Nu al twee keer een kinderfeestje gegeven en dat is gegarandeerd een hit. Kinderen springen zich een ongeluk met een grote smile op hun gezichten. JumpSquare Amsterdam is een goed georganiseerd, nette en ruime plek waar het gestroomlijnd loopt. Absolute aanrader!
20 mei 2019

Te gek kinderfeestje

Nu al twee keer een kinderfeestje gegeven en dat is gegarandeerd een hit. Kinderen springen zich een ongeluk met een grote smile op hun gezichten. JumpSquare Amsterdam is een goed georganiseerd, nette en ruime plek waar het gestroomlijnd loopt. Absolute aanrader!
20 mei 2019

Erg leuke en actieve bezigheid voor kinderen.

Ik ben erg tevreden over het personeel en de toezicht tijdens de ‘kinder’ uren. Erg fijn dat mijn 2 jarige op bepaalde tijden ook kan springen samen met mijn 8 jarige. Verder netjes, schoon en fijne horeca.
20 mei 2019

Mooie hal met vriendelijk personeel.

In de hal is veel variatie in trampolines, waardoor er veel afwisseling is. Daarnaast is het personeel heel vriendelijk en omdat ze zelf een gymnastiekachtergrond hebben kunnen ze je goed helpen bij oefeningen. Daarnaast is er een grote bar waar je achteraf een drankje kunt drinken.
20 mei 2019

Super leuke ervaring!

Het was heel leuk en er waren super veel leuke verschillende activititeiten
14 mei 2019

Na de eindtoest, was dit een heerlijke uitlaatklep!

Na de eindtoets van groep 8, hadden we geen beter tijdstip kunnen plannen voor het verjaardagsfeest van onze zoon!
14 mei 2019

Ik vond jumpsquare een leuke ervaring en voelde me erg actief tijdens de leuke bezigheid.

Ik ben gister voor het eerst naar jumpsquare geweest en ik vond het een leuke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Je kan al je energie erin kwijt en dat is fijn.
11 januari 2018

wat een heerlijk trampoline park

geweldige trampolines die extra hoog springen en begeleiding die de kinderen helpen met de salto's en dergelijke aanleren. jullie zijn de favoriet bij mijn kinderen.
09 januari 2018

super groot, mooi en professioneel

Als je aan komt bij jumpsquare wordt je meteen goed geholpen. vervolgend krijg je sokjes ( wat ik heel goed vind) en dan ga je lekker springen. het springen is super vet met al die afwisseling ( de hele goede trampolines met snowboard en bijvoorbeeld de muur waar je vanaf kan springen. 1 klein kritiek puntje : ik en mijn vrienden vinden de bar waar je eten en drinken kan kopen wel een beetje duur. Hidde Oppers
09 januari 2018