Jumpsquare Amsterdam reviews

Gemiddelde score 5 (1 - 5) van de 254 beoordelingen
Review plaatsen

Ik vond jumpsquare een leuke ervaring en voelde me erg actief tijdens de leuke bezigheid.

Ik ben gister voor het eerst naar jumpsquare geweest en ik vond het een leuke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Je kan al je energie erin kwijt en dat is fijn.
11 januari 2018

wat een heerlijk trampoline park

geweldige trampolines die extra hoog springen en begeleiding die de kinderen helpen met de salto's en dergelijke aanleren. jullie zijn de favoriet bij mijn kinderen.
09 januari 2018

super groot, mooi en professioneel

Als je aan komt bij jumpsquare wordt je meteen goed geholpen. vervolgend krijg je sokjes ( wat ik heel goed vind) en dan ga je lekker springen. het springen is super vet met al die afwisseling ( de hele goede trampolines met snowboard en bijvoorbeeld de muur waar je vanaf kan springen. 1 klein kritiek puntje : ik en mijn vrienden vinden de bar waar je eten en drinken kan kopen wel een beetje duur. Hidde Oppers
09 januari 2018

Te gekke plek voor de kinderen, omdat het sportief is én er leuke masters zijn die zeer behulpzaam zijn bij het leren van nieuwe tricks!

Ik ben met de kinderen wel eens naar zo’n trampoline hal geweest, waar je als moeder dan op een tribune moet zitten en je thee moet halen uit een automaat. Hier is het zo fijn dat er normale stoelen en tafels staan waar je aan kunt zitten, goede WiFi is zodat je evt nog wat kunt werken én een bar is waar je van alles en nog wat kunt halen. Maar natuurlijk is het allerleukste dat de kinderen de beschikking hebben over een fantastische ruimte waar ze niet alleen op de trampoline kunnen, maar vooral uitgedaagd worden om spelenderwijs tricks te leren. Leuke opstelling van de trampolines, maar ook zo leuk dat er een een slackline is, verschillende hoogtes waardoor je kunt werken aan je salto’s en aardige masters die je willen en kunnen helpen met je nieuwe trick. Super voor de conditie en voor de lol!
09 januari 2018

Uitgebreidt, verzorgt, netjes, vriendelijk en veilig springen

De kinderen hebben enorm genoten. Mooie materialen en goede verzorging lekkere jump muziek echt een aanrader.
08 januari 2018

Heel leuk. Ruim. Schoon

08 januari 2018

Aanwinst voor Amsterdam Oost/Watergraafsmeer!

Kinderen kunnen lekker springen en zich uitleven in een veilige omgeving!
08 januari 2018

Intensive Fun voor een goede prijs!

07 januari 2018

Super leuk en georganiseerd

07 januari 2018

Wat een geweldige ervaring voor jong en oud!

Warm welkom, goeie service, duidelijke uitleg! Een mooie SCHONE!!! grote jump arena! Prima barvoorzieningen en leuk personeel! Wij komen zeker terug!
06 januari 2018

Geweldig!

Grote ruimte met veel en gevarieerde trampolines. Lekker bewegen, gezond voor jong en oud!
05 januari 2018

Echte freestyle mogelijkheden

Anders dan een Rebound of Bounz. Onze dochter mistte de “lange” trampoline. Maar de blokkenkuil en grote trampolines waren zowel voor onze zoon als dochter geweldig. Ikzelf vond het echt iets voor de freerunners/freestylers. Maar onze kids hebben zich ontzettend goed vermaakt. En wij als ouders ook omdat er een mooie ruimte was om te zitten en alles te kunnen filmen.
05 januari 2018

Jumptastic!!!!

05 januari 2018

sportief genieten

Hele leuke en mooie omgeving waar de kinderen voluit genieten. Goede begeleiding. Lekker verzorgd allemaal. Alleen voor frequente bezoeker zouden de sokjes apart kunnen van de entree prijs.
05 januari 2018

Fijne service, veel jump voor je geld!

We waren iets te laat maar werden heel vriendelijk en duidelijk geholpen. Heerlijk gejumpt, veel afwisseling in activiteit mogelijk! Tot de volgende keer.
04 januari 2018

Heerlijke uitspatting voor jong en oud

Fantastische manier om samen met onze 5 kinderen een ouderkind moment te beleven! Lekker jumpen en cardio tegelijk.
04 januari 2018

Een leuke plek waar jong en oud hun hartje kunnen ophalen.

Een verzorgde plek waar voor elke leeftijd iets te 'jumpen' valt.
03 januari 2018

Gewoonweg "JUMPASTIC"!!!

02 januari 2018

Puur plezier in heerlijke sfeer

Goede begeleiding, geen rottigheden met anderen, geweldige diversiteit en niet te vergeten, ontspannen plek voor ouders! Komen hier vaak, liever dan jump skillz in omgeving vanwege bovenstaande...
01 januari 2018

Relaxte en leuke locatie....kids veel plezier en leuke trampolines

Gord geregeld en duidelijke uitleg
31 december 2017

Fantastische activiteit voor het hele gezin!

31 december 2017

Supertof met de nichtjes en neefjes!

Super ervaring! Leuke namiddaguitstap met zen allen, zeker voor herhaling vatbaar en dag geldt voor ons allemaal! Vermoeiend maar leuk!
30 december 2017

Leuk springen !

30 december 2017

Topmiddagej

30 december 2017

veel en veelzijdig

veel verschillende trampolines, goede begeleiding
30 december 2017

Een namiddag om niet te vergeten.

Fijne ontvangst. Grote verscheidenheid aan trampolines. Veel toezicht. En ... een tof cafeetje. Voor herhaling vatbaar.
30 december 2017

geweldig

30 december 2017

Leukste plaats van nl

Ik kom bijna elke dag De masters en het personeel helpen je als je een nieuw trucje wil leren en ze zijn altijd aardig
13 december 2017

LOVE IT!

Het was echt super heb in 1 uur de vooruit- en achteruitsalto geleerd!
09 oktober 2017

Geweldig jumpen!

Super goede jumping locatie! Goede en vakkundige begeleiding. Erg vriendelijk personeel en lekkere broodjes. Een absolute aanrader!
31 augustus 2017

Tophal, supercool en fijne masters

29 augustus 2017

Heerlijke uitleving!

Wat een heerlijke plek om samen met je kinderen je energie uit te leven! Super accomodatie en medewerkers.
28 augustus 2017

Heerlijk gejumpt!

Lekker veel afwisseling en leuke sfeer! We komen graag nog eens.
26 augustus 2017

Het was een leuke manier om te sporten.

Het was erg leuk na een 1 uur actief springen ben je wel Erg moe & Zweeterig :D. Dus het is een goede alternatief Om te sporten . Ik zal vaker er heen gaan :)
26 augustus 2017

Helemaal top

26 augustus 2017

Geweldig

Super plek in een geweldige omgeving om je lang te vermaker met een goede horeca
26 augustus 2017

Groot mooi en schoon !!!!!!!!

25 augustus 2017

Super genoten!!! Prima service

Kids hebben zich absoluut vermaakt! 1 uur was tekort, dus uurtje bijgeboekt! Vriendelijk personeel! Leuke middag gehad
25 augustus 2017

Heerlijk gesprongen

Veel variatie en vriendelijk personeel!
24 augustus 2017

super leuk trampolinepark

Ik vond het een leuk trampolinepark omdat je veel verschillende dingen had om te jumpen
24 augustus 2017

Sportief gezellig uitje, voor jong en oud

Ruime opzet met variatie aan trampolines. Zowel de toiletten als restaurant erg schoon. Vriendelijke personeel. Een uurtje springen is niet duur, alleen de drankjes vond ik prijzig. Gratis gebruik van WiFi. Voldoende parkeergelegenheid en de eerste 1,5 uur is gratis. Ik kom zeker nog eens terug.
23 augustus 2017

vet cool!

22 augustus 2017

Hartstikke leuk, zeker een aanrader

Erge leuke trampolinehal, vooral door de bag jump en professionele trampolines. Enige minpuntje is dat eigenlijk alle andere trampolines minder goed veren dan bijvoorbeeld bij bounz, maar ze zijn nog steeds hartstikke goed.
21 augustus 2017

Wat een leuke springhal is dit!

Leuke afwisseling in trampolines, vriendelijk en kundig personeel, kortom een super start van de dag. Tot de volgende x!
21 augustus 2017

Supergaaf jumpen

Superleuk om in alle zones te jumpen. Een uur is zo snel voorbijgegaan! Kan bijna niet wachten voor de volgende keer
21 augustus 2017

"Super veel fun voor een prima prijs!"

Wat een ultiem leuk uitje voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Ik heb toegekeken uit het restaurant, maar ik had gewoon óók moeten gaan. SPIJT! ;-) De kinderen hebben zich er enorm vermaakt: "Mama, de tijd is nog nooit zo snel gegaan, wat was dit leuk." Een aanrader voor jong en oud, we komen zéker een keer (of wat) terug!
21 augustus 2017

Beste Trampolinepark van Amsterdam

Mooi en uitgebreid trampolinepark met goed toezicht. De kinderen hebben er meerdere geprobeerd in de omtrek maar Jumpsquare vinden ze de beste - de jongste van 10 is nu vastberaden hier zijn volgende verjaardagsfeest te vieren. Leuke ontdekking!
21 augustus 2017

Mooie plek

Goed materiaal, schoon. Aardige mensen. Alleen jammer dat er geen kannen limonade zijn. Waterkan voor 2,50 vind ik aan hoge kant.
20 augustus 2017

Was echt super!

Ik houd van de trick area, daar hebben ze super goede trampolines
17 augustus 2017

geweldige plek! Leuke masters! Top parcours

17 augustus 2017

Cool en zeker voor herhaling vatbaar!!!

Super vette ervaring en voor herhaling vatbaar!!!
17 augustus 2017

GEWELDIG ECH GEWELDIG!

Lang niet zo veel lol gehad het was echt intens en echt lachen. Ik en mijn vrienden zullen zeker terug komen
17 augustus 2017

Trampoline springen is ALTIJD leuk!

Altijd leuk bij jumpsquare maar hier wat puntjes voor verbetering: - we waren er redelijk vroeg maar er was niemand bij de balie dus gingen we ons eerst omkleden. Pas 1 min voordat we zouden gaan springen kwam er wel iemand naar de balie en toen stond er een rij (dus konden we niet top tijd beginnen helaas). - Ik kom er regelmatig en kan ondertussen een sokken handeltje beginnen. Ik zou liever hebben dat de sokken optioneel waren. - Het klittenband van de bounceboardjes is altijd kapot, maar ik vind het wel heel fijn dat die boardjes er liggen. Hopelijk helpt dit om de ervaring nog meer te verbeteren. Groetjes!
15 augustus 2017

Vriendelijk personeel, veel springmogelijkheden

Ik ben met 3 vrienden gaan springen, omdat we benieuwd waren hoe dat zou zijn in zo'n springhal. Alle verwachtingen overtroffen: heel enthousiast personeel, duidelijk systeem, veel springmogelijkheden, niet te druk. Als onervaren springer vloog het uur voorbij: moe maar voldaan naar huis gegaan na het uur. Ik kom zeker terug.
14 augustus 2017

100% springplezier

1ste keer de verjaardag gevierd van onze zoon. 3 weken later nog een keer geweest omdat het zo leuk was.
13 augustus 2017

Heel leuk en sportief

Wij hebben een uurtje rondgesprongen en we zijn kapot! Een uur was voor ons ruim genoeg tijd. Heel vermoeiend en heel leuk! Toen we iets niet konden goed geholpen door de aardige werknemers die er rondlopen ! Zeker een aanrader. Was ook prima te komen met het OV
12 augustus 2017

Geweldig om te springen!

Orginele trampolines en heerlijk om te springen. Ook genoeg ruimte om gezellig te drinken en de kinderen zien te springen. Kort om We are coming back!
11 augustus 2017

Je kan er heel veel leren.

Ik vind het heel leuk bij Jumpsquare omdat ik er veel heb geleerd in een korte tijd. Ook is er altijd wat te beleven.
10 augustus 2017

Superleuk!

10 augustus 2017

Heel groot, veel te doen en hele goede regeling.

Ik kwam binnen en werd heel snel geholpen. Ze hebben een plek waar je eten kan kopen en waar je kan zitten. Er is een kleedkamer en toilet. Groot tramoline park en heel leuk!
09 augustus 2017

Heel groot en

09 augustus 2017

Aanrader!

Super leuk om dit een keer te ervaren! De locatie is goed te bereiken en het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. De dame heeft ons de salto geleerd op de groete trampoline! Ga dit zeker vaker doen!
09 augustus 2017

Een ervaring vol hoogte punten!

Het is heerlijk om te zien hoe kinderen en volwassenen helemaal los gaan op de trampolines en in de spekjesbak. De meest mooie trucs komen voorbij en de hulp van de medewerkers is ook ontzettend leuk en leerzaam. Een echte aanrader!
09 augustus 2017

great jumping fly place, from aan square to the sky!

Geweldig omgeving ,personeel, jump ervaring,na 1 keer geweest smaakt het naar meer, een blijvend feest! !
08 augustus 2017

Ik vond het GEWELDIG

Voor de eerste keer bij Jumpsquare geweest. Helemaal te gek. Diversiteit is groot en de begeleiding is erg goed. Ik kan nu zelfs een "schroef" maken!!
07 augustus 2017

unieke, energieke en gezonde uitdaging voor mijn puberzoond

To alternatief voor uurtje achter mobiel/ipad
07 augustus 2017

Prima!

Alles was goed geregeld! Afhandeling inschrijving Goede begeleiding bij de trampoline! (Weinig personeel achter de bar)
06 augustus 2017

Eindelijk kan ik een een salto op ski's! Cool!

Vriendelijk personeel die goede tips hadden. De ski's vond ik erg cool. Ook de bal spellen en de schuimbak vond ik leuk. goede trampolines zijn er. Het was wel warm. (ook buiten)
05 augustus 2017

Kinderen vonden het geweldig

Kinderen vermaakten zich geweldig terwijl opa genoot van een heerlijke cappuccino !!
05 augustus 2017

Een aanrader en professioneel uitgevoerd.

Qua ruimte en veiligheid is het goed georganiseerd. Voor de kinderen is het erg leuk...en het is zo ingericht dat je als een ouder/begeleider goed overzicht kan houden.
05 augustus 2017

De kids vinden het super!

Het uur was zo voorbij, de kinderen vonden het hartstikke leuk!
04 augustus 2017

Mijn zoon vond het zoo geweldig dat we een uur hebben bijgeboekt. Voor het eerst in zijn leven heeft hij spierpijn :).

Een dikke 9, enige nadeel is dat de frituur lucht naar boven steeg en we in de frietlucht zaten op het terras boven en dit was wel erg onaangenaam. Verder alles tiptop!
02 augustus 2017

Relaxte sfeer, kids genieten, prima plek.

01 augustus 2017

Close to perfection

Zeer leuk en veel verschillende trampolinegebonden activiteiten! Puntje van opbouwende kritiek: zorgen dat je niet na t openen van je kluisje 50 cent kwijt bent (1x 50 cent is genoeg). Voor de rest alles zeer positief!
01 augustus 2017

#supermegaultragaaf mijn zoon van 10 heeft erg genoten

alles was netjes schoon en overzichtelijk . enig minpuntje is dat er voor de kleine wachtende broertjes/zusjes die niet mogen springen weinig te doen is.
01 augustus 2017

Jumpsquare is the place to be

Jumpsquare was heel erg leuk en het was ook mijn eerste keer, maar niet de laatste
01 augustus 2017

Leuke trampolines, iets meer toezicht

Een aantal jongere springers was vooral bezig met hun telefoons en letten niet zo op hun eigen en anderen hun veilighied
01 augustus 2017

Top, uitstekend verzorgd

01 augustus 2017

Te gekke plek voor kids om zich uit te leven en nieuwe dingen te leren.

Aardig personeel, schoon, wifi, fijne catering.
01 augustus 2017

SUPER GAAF

Super leuk voor herhaling vatbaar Schoon genoeg ruimte en overzichtelijk
31 juli 2017

Geweldig! Leuk voor jong en oud.

30 juli 2017

Geweldig! Speciaal vanuit Noordwijk gekomen voor dit gave trampolinepark!

Gaaf trampolinepark met goed verende trampolines en zachte airbag
30 juli 2017

Veel ruimte, veel verschillende area's. Goede sfeer.

Leuke master aanwezig die wat tips wilde geven.
30 juli 2017

Te gek!!

30 juli 2017

Super leuk en uitdagend. Veel verschillende springactiviteiten!☺

Veel uitdagende mogelijkheden. Van verschillende hoogtes afspringen in de trampolines. In een schuimblokken bak springen, vanuit een trampoline in een grote luchtzak salto's oefenen of over alle trampolines hoppen als een kangaroe. Of disco springen. Super veel plezier gehad samen met mijn dochter. We gaan zeker weer komen!
30 juli 2017

Leuke hal met veel verschillende trampolines

We hebben een hele leuke avond gehad. Er waren niet teveel mensen in ons tijdslot, wat heel fijn was. De hal is erg uitgebreid er zijn veel mogelijkheden om te jumpen en je te vermaken. Een aanrader!
30 juli 2017